Etusivu | Biografia | Kokoonpanot | Yhteystiedot

Soolo  

Olen keikkailut säännöllisesti jo 17 vuotta, joten kokemusta erilaisista juhlista ja tilaisuuksista on kertynyt jo yli tuhannesta keikasta. Teen keikkoja yksin sekä monien erilaisten kokoonpanojen kanssa. Yritän aina tilaisuuden luonteen mukaisesti toteuttaa kunkin asiakkaan musiikkitoiveet, niin kuin vain mahdollista on. Musiikkityyleistä valittavana on populaarimusiikin eri tyylilajeista aina klassiseen musiikkiin asti. Klassisen musiikin saralla ohjelmistoni koostuu harmonikka- ja kamariteoksista aina barokista nykypäivään.

Harmonikka-sello duo

Yhteistyö sellisti Lauri Rantamoijasen kanssa on toiminut jo vuodesta 2006. Laaja ohjelmistomme koostuu klassisesta musiikista sekä tango nuevon luojan Astor Piazzollan teoksista. Duon esittämä ohjelmisto sopii mainiosti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, häistä hautajaisiin, sekä kaikkiin perheen ja yrityksien tilaisuuksiin. Olemme vuosien aikana konsertoineet ympäri Suomea ja olleet monissa projekteissa mukana, kuten esim. lyhytelokuvien teossa.

Harmonikka-kitara

Harmonikka-kitara (Ilkka Asikainen) duon ohjelmisto koostuu pääosin argentiinalaisista tangoista. Harmonikka ja kitara molemmat ovat omiaan argentiinalaisen tangon tulkinnassa muodostaen harmonisen kombinaation. Ohjelmistomme laajenee tarvittaessa myös ns. kevyempään musiikkiin.

Harmonikka-tenori

Duo tenori Kristian Lindroosin kanssa on todella juhlava ja ikimuistoinen lisä jokaiseen tilaisuuteen. Muutamien kappaleiden ohjelmanumero tilaisuudessa kyseisellä duolla saa kuulijan varmasti iloiseksi ja ihon kananlihalle. Vaihtoehtona ohjelmistostamme löytyvät haikeat melankoliset laulut esimerkiksi hautajaisiin tai muistojuhlaan, tai puolestaan tunnelmaa voidaan hakea lyhyillä ja ytimekkäillä romantiikkaa tihkuvilla italialaisilla serenadilauluilla. Jokaisella meillä on varmasti kappale, joka nostaa muistoja esiin, joten otamme vastaan aina tilanteen mukaan kappaletoivomuksia.

Jesse Alanen ja Sami Majamäki duo

Duomme Jesse Alasen kanssa on ollut mm. Suomen suurimman sisävesivarustamon, Suomen Hopealinjan luottovalinta Tampereen Viikinsaaren tanssilavan “housebandiksi”, kuin myös laivoilla järjestettäviin tilaisuuksiin jo monia vuosia. Duon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen tarjoten kotimaisen musiikin klassikoita, kuin myös ulkomaisia ikivihreitä sekä pop- ja rockmusiikkia. Kokoonpanoa voi halutessaan tilata kitara, laulu, harmonikka kokoonpanolla, mutta kokoonpanon muuttaminen niin, että koskettimet korvaavat kitaran, saadaan akustisesta duosta vaivattomasti tilaisuuden tanssibändi. Duon laajentaminen myös rumpalilla on täysin mahdollista.